top of page
  • Takashi

Julebord Oslo 2022: Japansk til årets julebord?

Vil dere prøve noe annet enn tradisjonell julemat i år? Da kan dere booke julebord i Oslo hos Takashi på Tjuvholmen. Her får dere japanske smaker i en lun atmosfære.Takashi er en moderne sushibar på Tjuvholmen i Oslo. Her kan dere nyte japansk mat og drikke i behagelige omgivelser. Ta med kollegaer, venner eller familie til et hyggelig julebord i Oslo – med noe litt utenom det vanlige på menyen.


Du kan enkelt booke årets julebord i Oslo ved å klikke på knappen over. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i restauranten!


Sushi og andre japanske smaker til årets julebord?

Er dere lei av en julemeny med ribbe, pinnekjøtt og lutefisk? Da er Takashi et godt alternativ til neste julebord. Ta med kollegaer, venner eller familie til vår sushibar i Oslo.


Hos oss får dere gode retter som bowls, tempurasalat, karaage og en rekke spennende sushivarianter. Vi har også flere smakfulle japas – som for eksempel edamame.


Omakase – japanske spesialiteter valgt av kokken

Velg gjerne omakase til årets julebord – noe vi anbefaler på det sterkeste. Når man spør om omakase i Japan, betyr det at man lar kokken bestemme rettene. Kokken velger lokale spesialiteter og sesongbaserte retter. Det er en forventning om at rettene skal være nyskapende og spennende, og for mange kokker er omakase nesten som en kunstform.


Om dere går for omakase, kan vi garantere et julebord utenom det vanlige. Vi setter sammen et utvalg av flere store og små retter med spennende smaker. Dette er japansk mat og asian fusion på sitt beste.


Vi har to varianter av omakase: 5 retter eller 7 retter. Begge deler er like spennende, men har altså ulik størrelse. Kokkene våre tar selvsagt høyde for allergener og kosthold.


Serverer Takashi japansk julemat?

Vi skulle gjerne servert japansk julemat, men det er ikke tradisjon for å feire jul i Japan, og derfor lite julemat. Mange japanere synes riktignok at det er hyggelig med jul. Det blir vanligere og vanligere å spise noe godt med familie og/eller venner. Faktisk er det mange som spiser julemiddag på KFC (Kentucky Fried Chicken).


Vi har åpenbart ikke Kentucky-varianten på vår meny, men vi serverer karaage – Japans svar på fritert kylling. Karaage er svært populært i Japan, og du får det i egne boder, kiosker og restauranter. Vi serverer retten med smakfull dressing og syltede grønnsaker.


Et lite stykke Japan i Oslo

Etter å ha vært hos oss, forteller mange kunder at de setter stor pris på selve lokalet. Her vil vi at du skal kunne drømme deg bort til et annet sted. Takashi er et lite stykke Japan i Oslo sentrum.


God plass til 50 gjester

Interiøret er minimalistisk, veggene mørke og belysningen dempet. Vi har bord med både stoler og behagelige sofaer. Til sammen har vi plass til 50 personer.


Sitt gjerne i sushibaren

Midt i lokalet finner du vår helt egen sushibar. Dere må gjerne ta plass ved sushibaren hvis dere ønsker det. Dette passer for eksempel godt for mindre bedrifter og team. Her kan dere se kokkene lage sushi med stor presisjon og innøvd teknikk. Det er en liten attraksjon i seg selv.


Julebord i Oslo på Tjuvholmen

Når man skal ha julebord i Oslo, vil man selvsagt har god mat og drikke. Mange synes det er viktig å gå for restauranter som er i nærheten av sentrum. Vår adresse er Lille Stranden 4 – rett ved broen til Aker brygge. Takashi ligger med andre ord nær Nationaltheatret og gode kollektivtilbud.


Julebord på Tjuvholmen ved Aker brygge

På Tjuvholmen vil dere få en vakker utsikt over Oslofjorden, Akershus festning og Rådhuskaia. Dere må gjerne nyte hele kvelden på Takashi, eller dra videre til et sted på Tjuvholmen eller Aker brygge. Vi holder åpent til 00:00.


Book julebord i Oslo i dag

Julebordsesongen nærmer seg, og det er alltid lurt å være tidlig ute. Vi tilbyr julebord i Oslo for store og små bedrifter, team, familier og venner. Book julebord i dag ved å klikke på knappen under.


Ta gjerne en titt på vår meny her. Velkommen til Takashi!


bottom of page